Skip to content

Met de TotalEnergies PASSango tolbadge hoef je niet langer stil te staan bij tolpoorten. Met de badge betaal je eenvoudig én snel. Je ontvangt al je uitgaven op één overzichtelijke factuur. Ontdek de voordelen van PASSango en vraag hem direct aan.

Wat is PASSango?

PASSango is meer dan gewoon een telebadge voor vrachtwagens: PASSango maakt het beheer van tolbetaling in heel Europa eenvoudiger. Professionele transporteurs geven de voorkeur aan PASSango, omdat hij toegang biedt tot maximale kortingen van de verschillende spelers in het snelwegbeheer, door tal van aangepaste diensten aan te bieden, die het beheer van de vrachtwagenvloot vereenvoudigt.

Zo werkt het

Vraag de tolbadge bij ons aan. En installeer de badge in je voertuig na ontvangst. Kom je bij een tolpoort aan? Dan wordt herkend dat je een tolbadge hebt. De slagboom gaat automatisch voor je open. Betalen gaat gemakkelijk via onze factuur. Bekijk ook eens de video hier beneden.

Waar kan ik PASSango gebruiken?

Met PASSango kun je snel tol betalen in Duitsland, België, Frankrijk, Portugal, Spanje en Oostenrijk. Ook de Øresund brug in Zweden en de Storebælt brug in Denemarken kun je zonder moeite passeren met onze tolbadge. We werken eraan om één tolbadge te ontwikkelen die je in heel Europa kunt gebruiken.

Voordelen PASSango tolbadge

Met de TotalEnergies PASSango tolbadge hoef je niet stil te staan bij de tolpoorten. Je tolbadge wordt herkend. Je rijdt gemakkelijk weer door.

Met de tolbadge kun je je voertuig in real-time volgen. Dit komt door geolokalisatie. Een voordeel hiervan is dat je kunt berekenen wat de meest gunstige route is van A naar B. Ook kun je je eigen chauffeurs volgen via je eigen TotalEnergies Cards Online account. 

Al je uitgaven staan op één factuur. Lekker overzichtelijk!

Hulp nodig? 24/7 staat een contactpersoon voor je klaar. 

De tolbadge is helemaal gratis. Je betaalt geen borg en geen abonnementskosten. Alleen bij gebruik van de tolbadge betaal je gebruikskosten (per land, per maand) en servicekosten.

Videouitleg Passango tolbadge