Skip to content

Disclaimer

Lees hoe wij omgaan met aansprakelijkheid, auteursrecht, persoonlijke gegevens en links naar andere websites.

Aansprakelijkheid

Wij (Circle K Nederland B.V.) besteden veel aandacht aan onze website. We doen ons best om ervoor te zorgen dat alle informatie die we met je delen zo actueel en volledig mogelijk is. Het kan voor komen dat er onjuistheden zijn of onvolledige informatie. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. 

Auteursrecht

Wij hebben het recht om de inhoud van de website zonder voorafgaand bericht te wijzigen of te corrigeren. Alle informatie op deze website is eigendom van Circle K Nederland B.V. Het valt onder de wetten op bescherming van het auteursrecht. De documenten van deze website mag je alleen kopiëren ter informatie en voor particuliere doeleinden. Gebruik van kopieën voor andere doeleinden is verboden. 

Tenzij anders vermeld, zijn de op deze website genoemde firmanamen, logo's, producten en merken (® en TM producten) eigendom van Circle K Nederland B.V. Zij mogen niet gebruikt worden zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. 

Persoonlijke gegevens

Als je onze website bezoekt, kan het zijn dat je persoonlijke gegevens met ons deelt. Zodat wij beter aan je informatieaanvragen en verwachtingen kunnen voldoen én je van onze services gebruik kunt maken. Deze gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en zijn alleen bestemd voor ons én voor onze zelfstandige partners en distributeurs ten behoeve van analysedoeleinden en onderzoeken. 

Links naar andere websites

Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van websites waarnaar we verwijzen. Deze verwijzingen bieden we aan gebruikers of websites van onze filialen en dochterondernemingen aan als serviceverlening. De beslissing om door te gaan naar een andere website hoort volledig bij de websitegebruiker. 

Adres en KvK-nummer

Deze site wordt uitgegeven door: 
Circle K Nederland B.V.
Bezuidenhoutseweg 273
2594 AN – Den Haag – Nederland
K.v.K. Nummer: 90669541