Skip to content

Algemene vragen of klachten 

Heb je een algemene vraag of klacht over laadpalen? Stuur een e-mail naar: ck.nl-cards@circlekeur.com.

Wij staan voor je klaar

TotalEnergies heeft verschillende experts die klaarstaan om je te helpen met het zoeken naar een oplossing voor jouw bedrijf. Maak hieronder kennis met onze accountmanagers en vind de contactpersoon die bij jou past.

Sales manager - Mobility & Fleet Sales

Paul de Winter

Paul de Winter is binnen Mobility & Fleet Sales verantwoordelijk voor de afdelingen Sales en Telesales. Je kunt bij Paul en zijn team terecht voor vragen over brandstoffen, Cards en de transitie naar New Energies. Naast de brandstoffen investeert TotalEnergies al vele jaren in een duurzaam netwerk en duurzame oplossingen op de locaties bij de bedrijven. “Wij zien de vele uitdagingen die onze klanten hebben en helpen hen bij de transitievraagstukken. Het is eigenlijk altijd maatwerk en geen klant is ons te klein." Naast de grotere internationale organisaties helpen wij ook kleine bedrijven, transporteurs en bezorgdiensten met deze vraagstukken. Vragen? Neem gerust contact op met mij: 06-83793353

Key Account Manager - Mobility & Fleet Sales

Pieter Haans

pieterhaans_0.jpeg

Ik werkt sinds begin 2019 bij TotalEnergies. Bewust heb ik gekozen voor een overstap uit de financiële wereld naar TotalEnergies. Waarom? Omdat ik vanuit mijn functie toegevoegde waarde wil leveren en echt iets wil betekenen voor klanten. Samen met directe collega’s geef ik hier dagelijks invulling aan. Snelheid, goede communicatie, korte lijnen, afspraak = afspraak en respect voor elkaar zijn daarbij kernwaarden. Ik zorg er voor dat het gehele proces van uitgifte van tankpassen tot aan de facturatie uitstekend verloopt. Met persoonlijkheid, kennis, kunde, passie, scherpte en het kort op dossiers zitten ben ik succesvol. Ik ben actief in mijn rayon voor bedrijven met wagenparken tot 400 voertuigen (LCV) en de transportbedrijven tot max. 10 trucks (HD). 

Mail ons

Heb je geen keuze kunnen maken uit bovenstaande accountmanagers of heb je een algemene vraag voor ons team? Geen probleem vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat een specialist zo snel mogelijk contact met je opneemt.

* Mandatory fields

De registratie van gegevens en informatie welke op je betrekking hebben, zijn bestemd voor TotalEnergies Marketing Nederland N.V., haar filialen en aangesloten entiteiten. Deze registratie zal ons enkel toelaten gevolg te geven aan jouw verzoek. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden of voor marketing doeleinden gebruikt.

Je beschikt over een toegangs-, wijzigings-, rectificatie- en opheffingsrecht op deze inlichtingen en kan je daartoe via het formulier op deze website richten tot de categorie: Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de Privacy Statement en het Cookie-beleid.