Skip to content

Truck laadstations

In de voortdurende inspanningen om duurzame mobiliteit te bevorderen en de uitstoot van CO2  te verminderen, nemen wij de voortouw met geavanceerde truck laadstations. Wij hebben laadstations gecreëerd die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van zwaar vrachtverkeer.

Truck laadstations

Circle K opent zijn eerste officiële truck laadpunt in Nederland Vanaf heden heten wij jou van harte welkom bij ons officiële truck laadstation Sevenum in Limburg. Hier hebben wij 2 laadplekken die tot 300kW per uur kunnen laden. De locatie Sevenum is ideaal gelegen nabij de A67 die als doorvoerroute dient tussen België en Duitsland. Wij willen een zo duurzaam mogelijk wagenpark in Nederland waar jij straks kan laden. Daarom bouwen wij aan een landelijk dekkend vrachtwagen laadnetwerk. En het mooie is, overal kan je genieten van een kopje koffie en een broodje terwijl je laadt.

Overal laden in Europa 

Daar werken wij naartoe. Zodat jij straks overal in Europa je truck bij ons kan laden. Zo beperken wij samen de CO2 uitstoot van ons wagenpark en maken we elektrisch laden de standaard.

90

Trucklaad stations in Europa eind 2024

300 kW

Laden per uur

11

Trucklaad stations in Nederland.