Skip to content

26/03/2024 Press release

TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Harmelen, 26 maart 2024 – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

“Circle K wordt geleidelijk geïntroduceerd in de shops bij de stations van TotalEnergies. Het aanbod van producten en services wordt aangepast aan de behoefte van de Nederlandse markt. Dit doen wij samen met het sterke, lokale management en de teams van de servicestations die fantastisch werk leveren”, zegt Nathalie Baras, Vice President bij Circle K in Nederland.

Ondanks de omvangrijke verandering is het station opengebleven voor klanten. Binnen enkele weken ondergaan de shops van nog twee grote stations, TotalEnergies Schiphol en TotalEnergies Reeuwijk, dezelfde transformatie.

Voortvarende start van transformatie

De transformatie vloeit voort uit de door Circle K gedane aankoop van de Retail & Cards activiteiten. Behalve dat de komende maanden een fors aantal stations wordt voorzien van een heel nieuwe shop, is er ook een begin gemaakt met het deels aanpassen van TotalEnergies stations. Hierbij worden, zonder dat de hele winkel verbouwd hoeft te worden, delen van de Circle K succesformule doorgevoerd. Dit illustreert de flexibiliteit en innovatie die Circle K in de sector brengt.

“Deze ontwikkelingen markeren een voortvarende start van de geleidelijke overgang zoals deze bij de overname werd bekendgemaakt. We kijken uit naar de verdere groei en ontwikkeling van Circle K in Nederland”, zegt Baras.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frits Morrema, woordvoerder Circle K in Nederland:  070-3916100

Over Circle K in Nederland:

Circle K in Nederland is een door TotalEnergies geautoriseerde retailer voor Retail & Cards activiteiten in Nederland. Naast het aanbieden van brandstofproducten op de servicestations worden gemaks-en mobiliteitsproducten/services geleverd waaronder EV fast charging, dat op een snelgroeiend aantal locaties wordt aangeboden.  

Global:

Over Circle K/Alimentation Couche-Tard Inc.

Couche-Tard is wereldleider op het gebied van gemak en mobiliteit, actief in 29 landen en gebieden, met meer dan 16.700 winkels, waarvan er bijna 13.100 brandstofproducten voor het wegverkeer aanbieden. Met zijn bekende Couche-Tard- en Circle K-banners is het een van de grootste onafhankelijke exploitanten van convenience stores in de Verenigde Staten en is het een leider in de convenience en de brandstofmarkt voor het wegtransport in Canada, Scandinavië, de Baltische staten en in Ierland. Het bedrijf heeft ook een belangrijke aanwezigheid in Polen en Hong Kong, de Speciale bestuurlijke regio van de Volksrepubliek China en is onlangs uitgebreid naar België, Duitsland, Luxemburg en Nederland. Meer dan 150.000 mensen zijn werkzaam in het hele netwerk.