Skip to content

Met de TotalEnergies Fleet Card voor transportbedrijven kan je in heel Europa tanken met je vrachtwagen. Met deze tankpas kun je onbezorgd de weg op in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Italië en 13 andere landen. Want naast alle soorten brandstof kun je er ook makkelijk tol mee betalen. 

Een tankpas voor transport, trucks en vrachtwagens 

Deze tankpas met aanvullende diensten is speciaal voor transportbedrijven. Je rekent na het tanken veilig en contactloos af net als met een pinpas. Alle transacties die met de tankpas worden gedaan komen op één factuur te staan. Je administratie wordt zo heel overzichtelijk.  

Hoe werkt de tankpas voor transport en vrachtwagens?

Je kunt in 19 Europese landen ermee tanken bij alle tankstations in ons Eurotrafic netwerk. En je kunt nog meer met het tankpasabonnement voor (internationaal) vrachtverkeer:  

  • Maak gebruik van onze Mobility Truck Assistance – de 24uurs pechhulp-service door heel Europa 

  • Voeg de PASSango-tolbadge toe aan hetzelfde abonnement. Die gebruik om tolwegen, bruggen en tunnels mee te betalen. Alles komt dan overzichtelijk op dezelfde factuur. 

TotalEnergies Cards Online 

Met TotalEnergies Cards Online heb je 24/7 inzicht en beheer je alles makkelijk op één plek:  

  • Kies zelf de pincode per voertuig of bestuurder 

  • Bepaal op basis van je pakket zelf de normale gebruiksmogelijkheden van je kaart(en). Ontvang een waarschuwing bij elk verkeerd gebruik. 

  • Vraag online een tankpas aan 

  • Wijzig of blokkeer de tankpas wanneer dat nodig is  

Veelgestelde vragen

Een tankpas is er al vanaf € 18 per jaar. Neem gerust contact met ons op. Dan maken we graag een offerte voor je op basis van jouw situatie.

Met de TotalEnergies Fleetcard kun je behalve traditionele brandstoffen ook waterstof, CNG. LNG en Adblue tanken. Verder kun je er je EV mee opladen. De tankpas is ook te gebruiken in de shop en voor de carwash. 

Is de tankkaart kwijt of gestolen? Bel ons zo snel mogelijk op 09 00 760 3 776. Via een beveiligde online service wordt je kwijtgeraakte pas direct geblokkeerd. Je kunt de pas ook zelf blokkeren via TotalEnergies Cards Online. Hier vraag je ook direct een vervangende pas aan.

Bij alle tankstations van TotalEnergies en haar partners in Nederland. Dat zijn er meer dan 415. Heb je de TotalEnergies Fleetcard Europe? Dan kun je bovendien terecht bij onze 14.000 TotalEnergies-stations en partnerstations die zijn aangesloten bij Eurotrafic. 

Zoek een tankstation bij jou in de buurt

Ja, dat kan. We leveren ook tankpassen met een laadchip. Geef bij het aanvragen aan dat je ook wilt kunnen opladen met je tankpas, dan maken wij het voor je in orde. 

Hoe je wagenpark er ook uit ziet, wij hebben een tankpas die bij je past. Neem voor een offerte op maat contact met ons op, we zoeken graag een oplossing speciaal voor jou. 

Je kunt een tankpas schriftelijk opzeggen door een mail te sturen naar ck.nl-cards@circlekeur.com. Vermeld daarbij het pasnummer en je klantnummer (hetzelfde als je debiteurnummer).