Skip to content

Dé zakelijke combi laad- en tankpas!

De voordelen in het kort:

  • Overal publiek laden in Nederland en Europa
  • Transacties inzichtelijk op factuur; makkelijk voor de BTW teruggave
  • In de Fleet Portal kun je zelf jouw passen beheren en kosten opvolgen
  • Korting op laden, tanken en carwash
  • Ook voor carwash, smeermiddelen en ruitensproeiervloeitstof
  • Oplossingen voor laden onderweg, op het werk en thuis

Elektrisch rijden is niet meer ‘van de toekomst’ maar helemaal van nu. Een schonere brandstof bestaat er momenteel niet. Voertuigen kunnen steeds vaker geleverd worden met een 100% EV motor en dit geldt voor zowel personen- en bestelwagens als vrachtwagens. 

EV is niet meer uit het straatbeeld weg te denken; het aantal (semi) publieke laadpalen neemt dagelijks toe en ondertussen staan er in Nederland al meer dan 150.000 stuks. En dan ook nog zo’n 5.000 snelladers. In Europa zijn er meer dan 500.000 publieke laadpalen en zo’n 66.000 snelladers.

Hieronder een kaart met onze eigen snelladers in Nederland en de locaties waar wij binnenkort snelladers gaan plaatsen. Klik op de kaart om deze groter te maken en alle opties te zien.
 

Waar kun je laden met de Circle K laadpas? 

Met onze laadpas (die tevens tankpas is voor bijvoorbeeld hybride voertuigen of bij vervangend vervoer) kun je op bijna* alle (semi)publieke laadpalen en snelladers terecht. Om zeker te zijn dat de laadpaal werkt met onze kaart, kun je ze via deze link allemaal zien.

Veilig gebruik van de pas

Schrijf nooit de pincode op de pas en bewaar deze nooit in de buurt van de pas! Bewaar de pas ook nooit in het voertuig. Voor meer veiligheidstips, klik hier

*(Waarom bijna? Omdat er wel afspraken moeten zijn tussen het platform waarop de kaart werkt en het platform waarop de laadpaal werkt en dit duurt soms even. Dus kan er al een laadpaal staan maar werkt de kaart nog niet). 

Veelgestelde vragen / FAQ

Je kunt laden op bijna* alle publieke laadpalen in Nederland (>150.000) en op heel veel laadpalen in Europa (>500.000). Klik hier voor een actueel overzicht.

Via deze link zie je jouw tarieven per laadpaal.

Merk je dat jouw kaart op meerdere laadpalen niet werkt, dan is er wellicht iets mis met de kaart. Neem contact met ons op en wij helpen je verder. 
Bellen op 070-3180405 of mailen via ck.nl-cards@circlekeur.com.

Neem contact op met de laadpaalbeheerder via het nummer op de paal.

Voorbereiding:
Met jouw Charge Key laad je contactloos. Een werkende vrije laadpaal heeft over het algemeen een groen lampje. Is het lampje rood dan is er een probleem met de laadpaal en kun je eventueel het nummer op de laadpaal bellen voor hulp. Een ‘reset’ van de laadpaal kan deze weer vrij zetten. Koppel jouw voertuig aan de laadpaal en volg de instructies op de laadpaal. Hou de kaart tegen de kaartlezer aan (deze geeft een geluidssignaal) en het laden begint enige tijd later.

Je bent aan het laden:
De verlichting in de laadpaal zal van kleur veranderen. Meestal wordt dit paars/blauw. Wij adviseren om niet langer te laden dan nodig zodat de laadpaal weer vrijkomt voor andere gebruikers. Laden gaat tot 80% van de accu snel (en al helemaal bij zogenaamde snelladers), daarna neemt de laadsnelheid af om tot 100% van de accu te laden. 

Je wil stoppen met laden:
Je houdt jouw laadpas tegen de kaartlezer. Het laden zal stoppen, de kleur van het lampje verandert terug naar groen. Je kunt nu jouw voertuig loskoppelen. Wij wensen je een veilige reis.