Skip to content

Een laadpas waar je als zakelijke rijder alles mee kunt. Dat is de TotalEnergies Fleet Card. Of je nou een volledig elektrisch wagenpark hebt of nog deels traditioneel – met onze laadpas zit je sowieso goed. Je kunt er door heel Nederland en Europa mee opladen. Let op: Wij bieden geen laadpas aan voor particulieren.

Voor wie is de laadpas?

Wij bieden alleen voor zakelijke rijders een laadpas aan. Met de TotalEnergies Fleet Card heb je nooit meer zorgen over tanken en opladen. Je kunt de laadpas voor je elektrische auto gebruiken bij vrijwel alle openbare oplaadpunten en bij snellaadpunten op servicestations van TotalEnergies. Met een groeiend netwerk van 250.000 laadpunten in Europa is er altijd wel eentje bij jou in de buurt te vinden.

Tanken en laden met één pas

Met dezelfde kaart. Dat is pas een mobiliteitspas. Met de laadpas van TotalEnergies kun je én laden én brandstof tanken. Handig als je wel eens van voertuig wisselt of een hybride auto hebt. Een pas voor elke auto. De pas is niet alleen voor laadpalen. Je kunt deze ook gebruiken om mee te betalen in de TotalEnergies Shop, Carwash en Café Bonjour.

Laadpalen en tarieven

TotalEnergies biedt laadpalen aan door heel Nederland. En dat aantal groeit elke dag. Via deze kaart kun je zien welke laadpalen er bij jou in de buurt staan en welke tarieven daarbij horen.

Bekijk laadpalen

Veelgestelde vragen

  1. Aanvraag indienen via het aanvraagformulier en ontvang een bevestiging per email.
  2. Nadat jouw aanvraag gevalideerd is, ontvang je binnen 5 werkdagen je mobiliteitskaart per post.
  3. Je hebt een mail ontvangen met instructies hoe je jouw mobiliteitskaart kunt activeren. Voer de activatie uit.
  4. Gefeliciteerd, je mobiliteitskaart is geactiveerd en je bent klaar om deze te gebruiken binnen ons uitgebreide netwerk.

Een laadpas is eigenlijk een tankpas voor elektrisch laden. Je gebruikt de pas om het opladen van je elektrische voertuig te betalen. Een must voor de zakelijke rijder: al je oplaadkosten komen overzichtelijk op één overzicht. Geen gedoe met bonnetjes bewaren, dus je vraagt er in een handomdraai compensatie of btw-teruggave mee aan.

Het werkt heel simpel. Het enige wat je nodig hebt zijn je pas en de laadpaal. Sluit je auto aan op de laadpaal en houdt de pas tegen de paslezer. Zodra het lampje op de paal blauw gaat branden, is je voertuig aan het laden.

Het laadpasabonnement start al vanaf €15 per jaar. De kosten voor opladen en andere aankopen komen daar nog bij.

Bij nagenoeg alle openbare oplaadpunten en snelladers. Met een netwerk van ruim 250.000 laadpunten door heel Europa is er altijd wel eentje bij jou in de buurt te vinden. Heb je ook een laadpaal van TotalEnergies bij jou thuis of op je werkplek, dan kun je de laadpas ook daar gebruiken.

Voor laadpalen van TotalEnergies heb je een laadpas nodig. Bij openbare laadpalen kun je doorgaans ook met de app die bij je auto hoort terecht.