Skip to content

Op zoek naar een tankstation in Den Haag? Bij de servicestations van TotalEnergies vind je een ruim aanbod aan brandstoffen en andere producten. Rijd je elektrisch of hybride? Bij steeds meer stations vind je ook (snel-)laders voor je EV. Voor een lekker broodje of andere aankopen ga je naar de TotalEnergies shop en Café Bonjour.  

Producten

Brandstoffen bij TotalEnergies

Je kunt voor allerlei brandstoffen bij onze tankstations terecht. Natuurlijk voor benzine en diesel, maar denk ook aan groengas en LNG. Op een aantal tankstations kan je ook je elektrische voertuig opladen of waterstof tanken. Wat je ook rijdt, snel tanken in Den Haag lukt altijd.  

Carwash en Wasbox in Den Haag

Kan je hier je auto wassen?

Bij veel van onze servicestations kan je ook je auto wassen. Een snelle spoelbeurt in een wasbox of uitgebreid wassen in de roll over – je mag zelf kiezen. We hebben verschillende soorten carwash.  Wil je graag je auto echt lang blinkend schoonhouden? Kies dan voor het Lotus programma van TotalEnergies. 

Vind een Carwash in Den Haag

Wat kan je nog meer bij de tankstations

We hebben verschillende soorten tankstations in Den Haag: servicestations (bemand) en Express (onbemand). Op de servicestations kun je naast tanken vaak ook een TotalEnergies Shop vinden. Daar kun je terecht voor een goede bak koffie of een lekker broodje. 

Waarom tanken bij TotalEnergies in Den Haag

Al bijna 100 jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van slimme mobiliteitsoplossingen. Nu de energietransitie in volle gang is, zetten ook wij ons beste beentje voor. We bieden een breed scala aan schone en traditionele brandstoffen aan. Daarnaast hebben we een groeiend netwerk aan laadpalen voor elektrisch rijden en bouwen we aan een netwerk van waterstoftankstations in Nederland.

Ontdek TotalEnergies in Nederland 

Veelgestelde vragen

De brandstofprijzen veranderen continu. Je vindt de meeste actuele brandstofprijzen daarom altijd bij de ingang van elk tankstation. 

Elk tankstation biedt zijn eigen mix van brandstoffen en oplaadpunten aan. Kies een tankstation om te zien welke brandstoffen er beschikbaar zijn.  

In de carwash wordt je auto voor je gewassen. Je hoeft zelf niets te doen. We hebben verschillende soorten Carwash. Van alleen spoelen tot een uitgebreide poetsbeurt met Lotus polish na. Lees alles over de Wash van TotalEnergies.  

Een carwash kost tussen de €7,90 en €13,90. Handig: met de Prepaid Wash Card krijg je tot 25% korting op een wasbeurt.  

Op deze pagina kun je zoeken naar een carwash bij jou in de buurt. Tip: gebruik de filteroptie ‘carwash’ om snel te vinden wat je zoekt.  

Op deze pagina kun je zoeken naar een tankstation bij jou in de buurt. Gebruik de filteroptie om je zoekopdracht te verfijnen.