Skip to content

Als fleetmanager weet je: jouw rijders willen overal kunnen tanken, op welke brandstof hun voertuigen ook rijden. En jij wil graag makkelijk je administratie overzichtelijk houden, zonder gedoe met bonnetjes en declaraties. Kies je voor de TotalEnergies Fleet Card dan krijg je een flexibele tankpas die makkelijk in het beheer is.

Wat is een Fleet Card?

Een fleetcard is eigenlijk gewoon een tankpas die gekoppeld is aan het wagenpark waar de rijder bij hoort. Elke rijder krijgt een eigen fleetcard, maar de instellingen en betalingen kunnen centraal geregeld worden.  

Hoe werkt de Fleet Card?

Met hun Fleet Card kunnen bestuurders bij TotalEnergies en partnerstations terecht voor een breed scala aan traditionele en schone brandstoffen zoals LNG of groengas. Ook het opladen van elektrische voertuig kan. Wil je afrekenen met je Fleet Card bij het tankstation? Dat gaat contactloos en met een zelfgekozen pincode om misbruik tegen te gaan. Met het grootste netwerk van de Benelux is er altijd wel een station op de route.  

Voor wie is een Fleet Card geschikt?

De Fleet Card is geschikt voor elk bedrijf met één of meerdere voertuigen. Met de Fleet Card profiteren rijders van een veelzijdige tankpas en houd je als beheerder zelf grip op de instellingen, kosten en de administratie van je wagenpark. Elke fleet tankpas wordt namelijk beheerd in een centraal TotalEnergies Mobility Business portal account. 

Hoe vraag je de Fleet Card aan?

Ga naar de aanvraagpagina en vul het formulier in. Wij nemen contact met je op voor een offerte.  

TotalEnergies Cards Online 

Met TotalEnergies Cards Online heb je 24/7 inzicht en beheer je alles makkelijk op één plek:  

  • Vraag online een tank- of laadpas aan 

  • Bekijk en download je facturen 

  • Bepaal op basis van je pakket zelf de normale gebruiksmogelijkheden van je kaarten. 

  • Ontvang een waarschuwing bij elk afwijkend gebruik. 

  • Wijzig of blokkeer elke tankpas binnen jouw wagenpark 

Veelgestelde vragen

Een Fleet Card abonnement is er al vanaf € 15 per jaar. Verder ligt het aan jouw wensen wat het pakket in totaal kost. Neem gerust contact met ons op. Dan maken we graag een offerte voor je op basis van jouw situatie.  

De Fleet Card werkt net als een pinpas. Je kunt er (contactloos) mee betalen bij tankstations van TotalEnergies en partnerstations. De pas zal om een pincode vragen, deze kun je zelf instellen. Aan het eind van de maand krijg je alle transacties overzichtelijk op een gespecificeerd factuur. Zo vraag je simpel en snel de btw terug.  

Is de tankkaart kwijt of gestolen? Bel ons zo snel mogelijk op 09 00 760 3 776. Via een beveiligde online service wordt je kwijtgeraakte pas direct geblokkeerd. Je kunt de pas ook zelf blokkeren via TotalEnergies Cards Online. Hier vraag je ook direct een vervangende pas aan. 

Bij alle tankstations van TotalEnergies en partners.  

Zoek een tankstation bij jou in de buurt

Je kunt een tankpas schriftelijk opzeggen door een mail te sturen naar ck.nl-cards@circlekeur.com. Vermeld daarbij het pasnummer en je klantnummer (hetzelfde als je debiteurnummer). 

Op deze pagina vind je een duidelijke uitleg over het gebruik van het portaal.