Skip to content

Of je nou stad en land afrijdt met je auto van de zaak of alleen op en neer naar kantoor. De TotalEnergies Fleet Card is een tankpas speciaal voor zzp’ers. Zo ben je altijd ontspannen onderweg. Tanken, opladen en je auto wassen – alles zit erbij. Meer dan alleen een brandstofpas dus!

De voordelen van de zzp tankpas van TotalEnergies

Kies voor gemak. Met onze tankpas voor zzp reken je alles met dezelfde pas af: je kopje koffie langs de weg, je auto wassen. Het kan allemaal in één keer. En er zijn meer voordelen: 

  • Geen mapje met bonnen meer in je dashboardkastje. Alles wat je doet met je tankpas voor zzp komt op één factuur te staan. Zo houd je makkelijk het overzicht op je administratie.   

  • Je tankpas is persoonlijk. Je kiest zelf een pincode om makkelijk te onthouden en veilig mee te betalen.  

  • Altijd een TotalEnergies tankstation bij jou in de buurt, waar je korting krijgt op tanken en de carwash.  

Hoe werkt de TotalEnergies Tankpas voor zzp?

Met de TotalEnergies Card kun je bij tankstations van TotalEnergies en partners terecht. Je gebruikt de tankpas om je brandstof mee af te rekenen. We hebben een groot netwerk van stations in de hele Benelux. Tank je bij een tankstation van ons? Dan krijg je korting op brandstof en carwash én kun je ook je shop aankopen met de pas betalen. Betalen is contactloos en beveiligd met een pincode.

Je kunt verschillende soorten brandstof tanken met de brandstofpas. Naast traditionele brandstoffen zijn LNGGroengas, HVO100 en Waterstof mogelijk. Elektrisch opladen kan ook met je tankpas.

Elektrisch laden met de TotalEnergies Tankpas

Heb je een hybride voertuig? Of wissel je wel eens naar een elektrische auto? Je kunt met de tankpas ook elektrisch opladen. Je kunt tijdens het aanvragen van de tankpas aangeven dat je ook elektrisch rijdt. Dan maken wij het voor je in orde. 

Aanvragen tankpas zzp

Je kunt de TotalEnergies Card aanvragen via dit formulier. Liever iemand spreken? Stuur een e-mail naar ck.nl-cards@circlekeur.com met daarin je contactgegevens, dan gaan we voor je aan de slag.

Veelgestelde vragen zzp tankpas

Een tankpasabonnement heb je vanaf € 1,- per maand. Hier zitten de kosten van brandstof of andere aankopen nog niet bij. Die betaal je achteraf per maand via automatische incasso.  

Als je bij ons een zzp tankpas aanvraagt, controleren wij altijd de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Op basis daarvan kan TotalEnergies een borg vragen. 

Stuur een e-mail naar ck.nl-cards@circlekeur.com met daarin je contactgegevens en je pasnummer. Wij helpen je dan verder met het opzeggen van je tankpas.  

Ja, dat kan. Wij leveren ook tankpassen met een laadchip. Die herken je aan het symbool op de achterzijde van de pas.